Post by montirunyma on Mar 5, 2022 11:38:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Spirits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Spirits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες γεννήτρια χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Spirits 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορώ να συνδεθώ με τον παλιό μου λογαριασμό μου λέει απλώς σφάλμα υπηρεσίας, μήπως επειδή δεν έχω παίξει τόσο καιρό; Θα ξόδευα χρήματα τώρα που μεγάλωσα, αλλά δεν θα το ξανακάνω από το μηδέν για να συγχαρώ αυτό
Δεν θα σταματήσει να συντρίβεται τώρα, παλιά ήταν πολύ καλύτερα
Προσπαθούσα να επιστρέψω στο gamr μετά από 2 χρόνια και κόλλησα στον ατελείωτο βρόχο του CONNECTION LOST στην κύρια οθόνη. Μετά από 6 χρόνια αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να έχει σταθερό διακομιστή LOL
Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να βρω τα δεδομένα μου εξαφανίστηκαν για 2 χρόνια και πάλι. Αυτή η νέα ενημέρωση ανατρέπει όλη την παράδοση. Φαίνεται εντάξει καλύτερα σε ορισμένα πράγματα και ένα κατάστημα φτηνών δολαρίων απορρίπτει τον προηγούμενο εαυτό του σε άλλα.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, είναι τόσο καταπληκτικό και φανταστικό, ευχαριστώ και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ
Ένα μέτριο παιχνίδι, που καταστράφηκε και τελικά έμεινε νεκρό λόγω κακής ισορροπίας και αλλαγών στην ποιότητα ζωής που έγιναν πολύ καιρό μετά τη δημοφιλία του παιχνιδιού.
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι στις καλές μέρες όπου το strat σήμαινε τα πάντα. Πέρασαν χρόνια και αυτό το παιχνίδι δεν κρύβει ότι είναι πλέον χρήσιμο να κερδίσεις. Πρέπει να επενδύσετε πολλά χρήματα στο παιχνίδι εάν θέλετε πραγματικά να είστε στην κορυφή. Πολλοί άλλοι καλοί παίκτες έχουν εγκαταλείψει αυτό το παιχνίδι για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δίνουν τόνους ανταμοιβών για να αντισταθμίσουν, αλλά αυτό πραγματικά ωφελεί μόνο τους νεότερους παίκτες. Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι οι ανταμοιβές δεν σημαίνουν πολλά μετά από λίγο όταν προσπαθείς να παίξεις πιο ανταγωνιστικά. Δεν αξίζει.
Λυπάμαι για τη διακοπή. Αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ ακόμα να παίξω
Μου αρέσει το παιχνίδι και έχω λογαριασμό εδώ και πολύ καιρό. Μετακόμισα σε μια νέα συσκευή τον περασμένο μήνα, αλλά σήμερα προσπάθησα να συνδεθώ και με έκανε να επανασυνδεθώ και ενήργησε σαν να μην υπήρχε ποτέ ο λογαριασμός μου και με ώθησε να φτιάξω μια νέα, κάτι που δεν κάνω απολύτως. Είμαι πραγματικά λυπημένος που αναγκάστηκα να φύγω από το παιχνίδι έτσι λόγω κάποιας περίεργης ενημέρωσης ή προβλήματος, αλλά το περιεχόμενο και κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για να ξεπεράσω την απογοήτευσή μου από την απώλεια όλης της προόδου και των δεδομένων μου λόγω κάποιο σφάλμα.
Κάποτε ήταν καλό. Τώρα ξεκάθαρα πεθαίνει λόγω της απληστίας των dev
Δεν μπορώ να παίξω γιατί κάθε όνομα που δοκιμάζω είναι άκυρο
Αν λειτουργεί, αυτό το παιχνίδι είναι καλό. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί λόγω άπειρης φόρτωσης. Δυσάρεστη εμπειρία, ρε. Μπορώ να παίξω αυτήν την εφαρμογή παιχνιδιού 2 από τις 10 περιόδους παιχνιδιού που είχα με αυτό το παιχνίδι
Τρομερό πάρα πολύ δύσκολο για να κάνεις σχεδόν οτιδήποτε αν είναι μόνο ένας απλός παίκτης
Soccer Spirits Kortos sxdt
Υπέροχο παιχνίδι, όχι p2w!
Το TRASH κόλλησε στη φόρτωση των αρχείων ενημέρωσης 2% διορθώστε το καταραμένο παιχνίδι σας που χάνετε το χρόνο και τα δεδομένα μου
το καλύτερο παιχνίδι
Διασκεδαστικό παρελθόν για μένα, καθώς μου αρέσουν τα gacha και το ποδόσφαιρο, ακόμα κι αν τα ποσοστά κληρώσεων είναι κάπως σαν τα γεγονότα να το αντισταθμίζουν.
Παίζω αυτό το παιχνίδι από την πρώτη σεζόν. Τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο παιχνίδι μετά τη μεγάλη ενημέρωση. Έλεγε κακή σύνδεση, ενώ το net μου είναι μια χαρά.
Το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου rpg ποτέ
Μέχρι να διορθώσετε τα σφάλματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, καθώς το wifi μου λειτουργεί καλά, λαμβάνετε βαθμολογία ενός αστεριού όπως έλα που είχατε έξι χρόνια για να διορθώσετε το πρόβλημα με τα σφάλματα σύνδεσης στο διαδίκτυο
Όσο παίζεις χαλαρά, αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο. Όμορφη τέχνη (αν και υποδηλωτική μερικές φορές), διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού, πολλαπλά γεγονότα και ανταμοιβές, απλά χειριστήρια. Αλλά αν θέλετε να είστε οι καλύτεροι όπως κανείς ποτέ, θα πρέπει να πληρώσετε. Αν θέλετε να μείνετε F2P, είναι πέρα από αδύνατο. Τα ποσοστά πτώσης είναι πολύ χαμηλά. Αλλά δεν παίζω για να κερδίσω, οπότε είμαι εντάξει. TLDR: Καλό παιχνίδι, αλλά καλύτερα αν πληρώσεις. Ενημέρωση: επαναφέρουν την αλυσίδα των χαρακτήρων... Είμαι τσαντισμένος τώρα. Καμία αποζημίωση;
Χειρότερα και χειρότερα από τη μια σημαντική ενημέρωση στην άλλη.
Ήθελα να ξαναπαίξω το παιχνίδι αφού σταμάτησα να παίζω για περίπου 3 χρόνια και δεν μπορώ καν να ξεκινήσω lol. Το παιχνίδι απλώς κολλάει ή κάτι τέτοιο ξανά και ξανά προτού ακόμη μπορέσω να ολοκληρώσω το σεμινάριο.
Είναι το CCG και το gatcha, και όμως το μοναδικό του, διασκεδαστικό, και υπάρχουν πολλά δωρεάν παιχνίδια και εκδηλώσεις που η φαλαινοθηρία δεν είναι απαραίτητο συστατικό για να παίξεις. Λατρεύω την τέχνη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να χτίσεις καλές ομάδες και μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό στην αρχή. Ο λόγος για αυτό είναι ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα στυλ παιχνιδιού και στις ομαδικές συνθέσεις. Αλλά μόλις έχετε κάποιες σταθερές ομάδες για γεωργία και ελαφρώς πιο δύσκολο περιεχόμενο παιχνιδιών, υπάρχουν πάντα περισσότερες προκλήσεις στο PvP. Βάλτε αυτά τα όρια σκέψης, η στρατηγική έχει σημασία σε αυτό το παιχνίδι.
Ομολογώ ότι στην αρχή ήμουν δύσπιστος σχετικά με αυτό το παιχνίδι, αλλά αναπόφευκτα το σκουλήκισε στην καρδιά μου. Διαχειρίστηκε μια υπέροχη ομάδα με ένα από τα νέα 5* και πετάει μέσα από το Story. 10/10. Επεξεργασία: Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι εδώ και μήνες. Το αγάπησα μέχρι θανάτου πριν από χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται ότι όλα αυτά προορίζονται για θάνατο. Ακούω αναφορές για τρακάρισμα αριστερά και δεξιά με ελάχιστη επισκευή. Αυτό το παιχνίδι δεν χρειάστηκε ποτέ το Live 2D ή οποιοδήποτε από τα νέα crashing πράγματα για να είναι αξιαγάπητο, και αυτό θα είναι το τέλος του.
Soccer Spirits Kortos gki
Νομίζω ότι είναι καλό, αλλά μόλις το ξεκίνησα και όταν είδα αυτό το βίντεο του παιχνιδιού στο Διαδίκτυο, σκέφτηκα ότι είναι anime, ότι είναι anime θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, προτιμώ το anime αντί για ένα παιχνίδι
🙌🏽
το παιχνίδι είναι νεκρό
Ακόμα ανισορροπία μετά από αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω γιατί οι νέοι σας παίκτες πάντα OP και μετά NERFed.
Γιατί δεν υπάρχουν ιαπωνικές φωνές.
Merge Villa Puzzle gkqc
Διαβάστε τον τίτλο
Soccer Spirits Kortos sxdt
Χθες πλήρωσα ήδη το crystal pack μου και σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να περιμένω για αύριο το πρωί, αλλά δεν έλαβα το crystal pack μου. Τι πρέπει να κάνω!? TTxTT
Τραγική ενημέρωση. Γεμάτη σφάλματα. Συντριβή. Από παλιούς παίκτες λείπουν πράγματα που δεν μεταφέρθηκαν. Ο νέος σου θρύλος που πήρες δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Χρειάζεστε σπείρες που είναι χρονικά περιορισμένες πίσω από τη βαριά γεωργία.
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά για μένα το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι συνεχίζει να αποσυνδέεται εάν ένας αγώνας διαρκέσει περισσότερο από 25 λεπτά στο ρολόι του παιχνιδιού, χωρίς δυνατότητα επανασύνδεσης μέχρι την επανεκκίνηση.
Το 2-12 είναι δύσκολο!!!!! σκληρά δεν μπορώ να νικήσω την άλλη ομάδα σε 2-12 και δεν μπορώ να φτάσω στο 3ο κεφάλαιο.
Πληρώστε για να κερδίσετε. Είναι διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά στη συνέχεια είναι απλά ένα grind fest για να πάρεις οτιδήποτε, αν δεν πληρώσεις. Συνεχίζουν να προσθέτουν πιο γελοία πράγματα για να αλέθουν κάθε φορά, ΚΑΙ περισσότερα πράγματα για να πληρώσουν. Είναι επίσης εξαιρετικά τυχαίο, όλα βασίζονται σε RNG.
Αυτό το παιχνίδι είναι το ένα κινητό που συνέχισα να παίζει περισσότερο, αλλά η αμοιβή για να κερδίσει είναι τόσο κακή, τόσο τρομερά κακό χειρότερα και χειρότερα και εθιστικό που έχετε την επιλογή να αγοράσετε ένα θρύλο για 1.000 USD και οι άνθρωποι το κάνουν δεν έχετε καμία ευκαιρία ανταγωνιστικά εκτός και αν ξοδέψατε χιλιάδες Αποφύγετε αυτό το παιχνίδι το πορτοφόλι σας θα σας ευχαριστήσει. Εάν είστε πλούσιοι και δεν σας ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εθιστικό και διασκεδαστικό αν δεν σας αρέσει να ξοδεύετε τους μισθούς σας.
Τι στο διάολο φταίει αυτό το παιχνίδι;; Μετά την επιλογή του διακομιστή, πάντα έλεγε ότι η σύνδεση χάθηκε ανεξάρτητα από τον διακομιστή που επιλέγω. Μετά από πολύ καιρό κατεβάζω και αυτό παίρνω.
γελοίο παιχνίδι, 1,5 χιλιάδες δολάρια στην ισοπαλία δεν θα σας εγγυηθεί έναν θρύλο, σκεφτείτε δύο φορές πριν κάνετε λήψη
Διορθώστε το παλιό περιβάλλον εργασίας του παιχνιδιού στο facebook farmville
Λαμβάνετε πολλές ανταμοιβές από νωρίς, αλλά επιβραδύνεται και τελικά θα ψάξετε για εβδομάδες για βασικές κλήσεις. Το τέλος του παιχνιδιού δεν αξίζει τον χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε εκεί.
Standard Waifu gacha
Το ίδιο παλιό. Τα γεγονότα εξακολουθούν να είναι δύσκολα, ακόμη και με L σπανιότητα.
Σε πολλές αλλαγές. Δεν μπορώ πια να πουλήσω τους άχρηστους παίκτες. Τα πάντα είναι αχνά για τα μάτια μου. Απλώς επιστρέψτε στην παλιά έκδοση. Ήταν πολύ πιο απλό και καλύτερο. Χρειάζεται απλώς μια αύξηση στο ποσοστό πτώσης για τις θρυλικές κάρτες αυτό είναι όλο. Δεν χρειαζόμαστε τόση αλλαγή. Έδωσα ένα 5 αστέρι τότε τώρα 2 μόνο και μόνο επειδή το μόνο πράγμα που αγαπώ είναι το στυλ τέχνης.
Θέλω να μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και να το παίξω ως απλό παιχνίδι, αλλά οι ενημερώσεις χρειάζονται πολύ χρόνο για να το κατεβάσω, νομίζω ότι είναι υπερβολικό σε πόσο χρόνο χρειάζεται. Κανένα άλλο παιχνίδι που παίζω δεν χρειάζεται τόσο χρόνο για ενημέρωση όσο αυτό. Δεν μπορώ να το προτείνω αν η λήψη για ενημερώσεις είναι τόσο αργή.
Κάντε ένα κουμπί παράλειψης για το ηλίθιο φροντιστήριο ffs
Soccer Spirits Kortos gki